-->

CATEGORIES

2016. augusztus 15., hétfő

RECENZIA:MISSHA M MAGIC CUSHION


Krásny deň prajem :)
Dnes tu mám pre vás recenziu na produkt od kórejskej značky Missha.Túto značku už asi poznáte ,keďže  Missha BB Krémy sú dostupné už aj v slovenských e-shopoch.Ja som si svoj kompaktný makeup-bb krém zaobstarala z Ebayu .Dá sa tam kúpiť strašne veľa vecí, a oveľa lacnejšie ako u nás.Kórejské produkty si môžte objednať priamo Z Južnej Kórei .Ak by ste mali záujem o článok na tému- ako nakupovať cez Ebay, dajte mi vedieť :)
Kompaktné makeupy predávajú už aj značky ako Maybelline,LOreal, avšak nie som si istá , či sa dajú kúpiť aj u nás.Tento produkt od Misshy je vlastne bb krém a makeup v jednom.



Balenie :Puzdro má jednoduchú bielu farbu, avšak vyzerá veľmi luxusne.Otvára sa jednoducho,vo vnútri nájdete zrkadlo a špeciálnu hubku na makeup a aj samotný produkt. 



Aplikácia:Ja by som vám odporúčila používať  hubku ,ktorá je v balení.Je vyvinutá práve na tento účel a veľmi ľahko sa s ňou nanáša samotný produkt.Na pleti vyzerá veľmi prirodzene a vytvára krásny výsledný efekt.Pleť hydratuje a chráni pred slnečným žiarením, keďže obsahuje SPF 50 . Samozrejme, keď máte nejaké väčšie jazvy ,musíte naniesť aj tenkú vrstvu korektoru na problémové miesta,Krycia schopnosť je stredná-vysoká.

Výdrž:Produkt je vhodný na každodenné použitie ale aj na slávnostné líčenie, keďže vydrží 6-7 hodín .Sú dostupné 2 odtiene , 21-Light Beige a 23 Natural Beige, ja som si vybrala ten 2. variant. Veľkým plusom je to, že produkt neoxiduje, čiže nemení farbu na pleti v priebehu dňa.Aby ste dosiahli dlhšiu výdrž ,musíte použit fixačný púder
alebo fixačný sprej .
Celkový dojem :No a sme na konci dnešnej recenzii.Musím vám povedať, že som veľmi spokojná s výkonom tohto produktu. Ja som si zaobstarala originálnu verziu, ale existuje aj ,,moisture,, verzia.Odporúčam každému , ak máte otázky ohľadom tejto recenzie napíšte mi .
Želám vám krásny deň :)

2 megjegyzés :

  1. Vypadá skvěle, já však make-up nepoužívám :) A dávám odběr, kdyby tě i můj blog zaujal, budu ráda, když mě budeš sledovat také :)

    GIVEAWAY O LUXUSNÍ NÁRAMKY | BLOND SITE

    VálaszTörlés
  2. Ďakujem a určite sa pozrem na tvoj blog, prajem pekný deň :)

    VálaszTörlés